BYENS PIZZA- & SHAWARMAHOUSE

BYENS PIZZA- & SHAWARMAHOUSE

Bestil mad online

Recentreview


3,5 stjerner ud af 1976 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Byens Pizza- & Shawarmahouse. Vil du vide mere? Få mere at vide

10 aug 2022 at 21:41 Maden smagte godt nok, men den bagte kartoffel var lidt rå i midren
9 aug 2022 at 20:55 Super lækker mad
8 aug 2022 at 16:19 Tog halvanden time om at blive leveret. Fik ikke den cola som hørte til burgermenuen. Min mor fik slet ikke sin mad. :-(
5 aug 2022 at 19:05 God mad, hurtig levering! Hvad mere kan man bede om? Byens bedste pizzaria!
2 aug 2022 at 7:38 Pizzaen var wack!
31 jul 2022 at 15:57 De kørte langt og maden var super
30 jul 2022 at 19:49 Fik beinasesovs skulle have haft brun sovs. Faldt ikke i god jord.
30 jul 2022 at 7:16 vi bestilte durum kylling og fik en kebab, men det er ikke et problem, fordi maden var fantastisk
24 jul 2022 at 14:24 Den var forsinket og durumrullen var helt tør, og der var nærmest intet dressing i. Dårlig oplevelse.
21 jul 2022 at 15:59 De kom senere end skrevet og der manglede noget på den ene pizza som vi havde betalt for
18 jul 2022 at 21:45 Fin mad kvalitet. Levering 20 min overskredet. Det er åbenbart standard, for det sker ofte.
18 jul 2022 at 9:02 det tog en time for dem at køre 4 km med min pizza og så var den kold da jeg fik den og ja det var søndag men i sms'n stod der 20-45 min leveringstid IKKE 1 time